打印 上一主題 下一主題
收起左側

[綜合討論] 咳咳咳!!!!!!!!.........................

天童寺 加油吧
回復 支持 反對

不如一人小句吧啦  聽我吹水好過啦
回復 支持 反對

再唔係...4大家族( sex , 零度, 綠帽, MYSZ ) 整個廢物循環再造既計劃 交換自己隊既廢物...交換別隊自己心中已所選既廢物新秀王 哪也不錯喔
回復 支持 反對

回復 42# 的帖子

等緊同你吹

回復 43# 的帖子
好諗頭 :lol
回復 支持 反對

其實呢排打球頻打到著著地~成晚都ae又lag乜差都齊~

主隊係咁~客隊仲死~唉.....

其實統一香港玩家我地幾個一早有呢個諗法~

但係時機唔成熟時我地唔出post住~因為好多野都係要等大家試過玩過開心過先~

好啦~e+打到悶悶地~就整個新玩意出黎~

咁就可以團結哂d人~搶口對外~我絕對相信一樣野~

香港團可以入到3大入面~仲要係長居3大~

一定嬲死班台灣仔~因為佢地一向都睇唔起香港玩家既技術~

呢次就可以証明俾佢地班人睇~我地團結起上黎~

絕對唔係好食~但問題就仲有好多~

第一 有咩人要入呢個新團

第二 係咪用實力先入到呢個團

第三 要大家提舉一個人出黎做團長(咩人都得~最後係到投票決定)如果間唔中轉既話

我會覺得亂左少少~因為開得就一定要聽團長既制度下去大家合作~如果轉下換下~

好容易出現問題(呢個問題等真係成立左先再研究)

再有問題容後左打.....:handshake
回復 支持 反對

台灣人........我呸............
回復 支持 反對

你隊有D生事分子@_@

點合?
回復 支持 反對

回復 46# 的帖子

:handshake 十分認同  我呸
回復 支持 反對

我覺得你呢種人真係好鐘意挑起罵戰,本來好好地講緊開個新團d野,你就冇lala講果d野出來
回復 支持 反對

原帖由 [H]239770 於 8-1-2008 10:40 PM 發表
我覺得你呢種人真係好鐘意挑起罵戰,本來好好地講緊開個新團d野,你就冇lala講果d野出來

世界上咩人都有 由其係網洛世界入邊添

你唔怪得人既=]心知就得
回復 支持 反對