打印 上一主題 下一主題
收起左側

TwS重組,舊隊員請入來留名+msn(唔收新人主)

原帖由 siu詩 於 2007-2-17 08:51 發表

哦-..-"好既..
等我搵下仲有邊D人未留名a_a"
同埋好似有d團員會返大陸-v-
我諗le幾日會開post..

O....原來係咁...
MA煩晒你LA~
回復 支持 反對

name: TwS乂熊
職: g
msn: sodafun@hotmail.com
回復 支持 反對

原帖由 小黃豆 於 2007-2-17 08:57 發表
name: TwS乂熊
職: g
msn: sodafun@hotmail.com

2轉職業係咩?
回復 支持 反對

原帖由 siu詩 於 2007-2-17 01:32 發表

有呀-v-座同極樂樂丫嘛..
上次個post未有50個都頂到..你搵搵佢@@"
好似仲有幾個未黎報到..
大家見到佢地叫佢地上黎..thx!
順帶一提:
遲D搞比賽..大家想玩2on2 / 3on3
大家比d意見

果個版主係日文名來的= =得個座show到
回復 支持 反對

各位隊員~入左隊既,就 用msn 加  我  同  Sic
回復 支持 反對

-----------------------------------------------------------------------------------------------
各 位 團 友!

為 求 將 TwS 變 得 更 完 善,所 以 我 地 將 會 開 一 個 會 議

黎 討 論 關 於 TwS 既 多 種 問 題,希 望 各 位 隊 會 員 都 能 支 持

請 各 會 員 想 參 加 既 話,留 低 名 稱 同 時 間

各 位 參 加 既 會 員,我 會 sd 一 份 文 件 關 於 今 次 會 議

我 地 會 係 MSN 道 傾..thx!!
-----------------------------------------------------------------------------------------------
會議名為:新春會議(名稱由TwS乂月剎提供@@")
日期:22/2(初五)
時間:6pm-7pm(可加場半小時)
出席人士:                    得閒時間:
TwS乂傑(團長)             星期四,五,六
TwS乂SiuC(秘書)         星期四,五,日
TwS乂月剎                  星期二晚上
TwS乂搶月靈               星期三,四,五,六,日
TwS乂淵                     未定
TwS乂狂熱                  星期四,五,六,日
TwS乂飛霜                  星期四,五,六,日(下午2點到夜晚9點)
TwS乂宗宗耀               星期四,五,六
TwS乂阿梓
TwS乂肥番會               星期四,五(最好6pm-7pm)
TwS乂仙道乂
------------------------------------------------------
遲D傾-v-"
TwS乂吳水                  星期六,日

回復 支持 反對

咁樣可能冇咩人來...
你直接係msn 同佢地講係幾時開會~
可能會重多人~
回復 支持 反對

TwS神手 冇乂 F(PF)
TwS乂狂熱 SF
回復 支持 反對

原帖由 血影 於 2007-2-17 20:11 發表
咁樣可能冇咩人來...