打印 上一主題 下一主題
收起左側

日本片源發布逮捕事件 [請集中在此討論]

原帖由 ooSueNoo 於 14-5-2008 17:05 發表

拿到片源再轉載
那跟現在有啥分別?

我就是不知到線上的話能不能弄下來,
最好沒分別(拖
回復 支持 反對

今日睇左D.Gray man(豬豬既)
其他字幕組我無睇過
但今日睇質素好似低左D
回復 支持 反對

現在情況是禁止P2P(BT也算是吧)

那片源還有甚麼途徑去拿到呢?
問題係,「係咪真係死硬先」
我比較想要這個問題的答案。
--------------------------------------
禁止P2P 是只限日本國內吧?

回復 支持 反對

但如果日本那邊的發放人一個又一個被捕/ 害怕被捕而停止發放
就算禁P2P只限日本國內.....
以後我們也難以找到片種啊.........
回復 支持 反對

5知點解...感覺上日本人ok奉公守法...
咁禁法一定冇左好多片源(5似香港或大陸咁...5怕死)
hk同大陸都好似話禁...不過都係冇人理及好似只限BT
(因為BT係dl的時候會自動upload的,so dl的人都=分享俾人)
大陸方面就5清楚啦...

hk就...總是覺得5用BT dl香港ge電影、音樂等等可賺錢的東東...就5會有事[[bao_15]]
(以上是本人的錯覺=.=")
========================
呀...希望bmw4可以免費dl到吧...出的時候 囧
回復 支持 反對

原帖由 [H]~煉獄~ 於 15-5-2008 00:16 發表
5知點解...感覺上日本人ok奉公守法...
咁禁法一定冇左好多片源(5似香港或大陸咁...5怕死)
hk同大陸都好似話禁...不過都係冇人理及好似只限BT
(因為BT係dl的時候會自動upload的,so dl的人都=分享俾人)
大陸方面就 ...

我都覺
所以我從不down香港既野
雖然香港既野根本冇野要down
我只會down日本野
回復 支持 反對