查看: 6450|回復: 13
打印 上一主題 下一主題
收起左側

唉→你地話淨係識係到評論人既人有冇用外掛呀?

關閉 [複製鏈接]
大家...之前既PO173己經轉移左係喱個網呀★大家又返到黎喱個嘈吵之地!
講真*你地成日批評人用外掛玩...又點樣又點樣.....你地自已有冇用自已都心知..我唔指名導姓
講到個名出黎就冇隱...我都唔明你地做咩成日隊人地上黎....用外掛玩咪用外掛玩呀....換著你用外掛玩...比人隊出黎....你地緊係好唔鐘意..甚致會好想整返人地一大濟....用外掛都係因為唔夠玩先用.但又唔想比人睇死....人地外掛都叫做(輔助程式)...你地問心...唔好講話用外掛玩呀'''''''用(外掛打星)都有呀!!有時有D野....睇到咪當睇唔到呀.....GM唔係淨係要做勁舞團啊....仲要做好多野呀....隊人出黎果D...扮正義呀....洗唔洗叫你做正義超人呀....捉到外掛有錢分咩....咩叫做(做一留一線....日後好想見)...自已諗下呀...見到你地成日隊人出黎果D呀....就算隊完人出黎都算呀.....咁多野講......咁樣先討厭呀.......你地自已諗下呀!
回復

唔夠玩就唔好玩啦小朋友!!!!!!!!

既然你要用外掛,你不如唔好玩啦!![[bao_35]]

回復 支持 反對

好同多音字加錯字啊你[[bao_40]]
又唔見我要?
不單單的止我一個
引用:
===========================================
"換著你用外掛玩...比人隊出黎....你地緊係好唔鐘意.."
===========================================
無得換著 有用就有用 沒用就沒用
不過唔排除好以某某人 (LZ) 改102 圖 屈人用外掛 叫啊某某人係房入面打
"嘩 ! 102 wo"
可恥!
如果係舊173會員都見過張圖
What particular many and useless a story does is said?
( 講咁多廢話做咩?)
-------------------------------------------------------------------------------------------------
外掛的幫外掛的  郁悶
幾多智商啊你?

用完外掛賣ac啦?[[yoyo_153]]

賣你 ACC 果個人用佐都黑
=================================================================
引用:

用外掛更為可恥!
本方已對相關人仕之登入IP有所記錄,並保留對破壞《勁舞團》利益造成破壞的第三方程式發放者追究法律責任的權利,若情況持續本公司不排除會把該些資料交予警方以便作出起訴及檢控。

http://news.hk.9you.com/article/au/news4/1178648425.html
=================================================================

笨禧   睇完唔好潛水同回避問題[[bao_40]]

回復 支持 反對

我以下講既野大家可能唔岩聽,請見諒:
樓主講既野又未必無道理,始終有玩家係玩唔到,先會用外掛。
如果玩家係玩到,咁點解會有外掛?
打明星呢種模式,都係比玩家一條搵G幣既道路,人始終會貪婪,外掛問題自然因而產生,大家都係打星搵G幣,又唔係用黎電玩家,放佢一條生路吧,到佢真係賤到用黎電玩家,回報佢都未遲。
再係一個全面啲既角度睇,我相信勁舞團外掛玩家唔少,佔總玩家人數都唔少,佢地大多數都係勁舞團高消費者,如果一下子封殺佢地,勁舞團可能因而少左收入,我唔敢話影響好大,但係一定有。
你地可能話韓版封殺外掛,收入一樣可觀,但係諗下香港人有幾多,韓國人有幾多,你就明白了。
以上意見大家可能唔岩聽,請見諒!
回復 支持 反對

原帖由 【桂林米粉】 於 15-6-2008 17:01 發表
打明星呢種模式,都係比玩家一條搵G幣既道路,人始終會貪婪,外掛問題自然因 ...

全人用外掛 全人捉晒??
咁隻game 都時邊有人玩
洗經都要捉冇野呀  
人手洗經 都係洗到5-6lv
唔明點解 洗經唔得
洗102 又唔得 仲要永久
用外掛個d叫咩? 1個月  
------------------------------
打大賽 捉個d另計

掛經 又唔係不公平 比賽   捉到又 1個月
洗經 同掛經 都係一樣 指係電腦幫你做 唔洗人手 咁生苦
有d人中意隻game 高lv
唉 都唔知點解 咁多25仔 放人相 咁想人死 咁想人封AC
回復 支持 反對

原帖由 grandc2000 於 16-6-2008 01:55 發表

全人用外掛 全人捉晒??
咁隻game 都時邊有人玩
洗經都要捉冇野呀  
人手洗經 都係洗到5-6lv
唔明點解 洗經唔得
洗102 又唔得 仲要永久
用外掛個d叫咩? 1個月  
------------------------------
打大賽 捉個d另計

掛經 又唔係不公平 比賽   捉到又 1個月
洗經 同掛經 都係一樣 指係電腦幫你做 唔洗人手 咁生苦
有d人中意隻game 高lv
唉 都唔知點解 咁多25仔 放人相 咁想人死 咁想人封AC

=====================
全人用外掛
我第一個唔玩勁舞[[yoyo_163]]
咁隻game "都"時邊有人玩
WHAT IS "都"?
是到還是都?
"唔洗人手 咁'生' 苦 "
我又唔知你又咩 '生' 苦[[yoyo_142]]
辛定生啊
唔好係到搞GAG啦
見到請改錯字

回復 支持 反對

回復 6# 的帖子

星月仔....宜家叫你回應呀,,,,人地打錯字又點呀.....家陣唔係叫你捉錯字呀....你咁勁做老師呀....
回復 支持 反對

原帖由 【桂林米粉】 於 15-6-2008 17:01 發表
打明星呢種模式,都係比玩家一條搵G幣既道路,人始終會貪婪,外掛問題自然因 ...

唔係想插你[[yoyo_165]]
========================================
   Q1:"如果玩家係玩到,咁點解會有外掛?"
   Q2:"打明星呢種模式,都係比玩家一條搵G幣既道路,人始終會貪婪,外掛問題自然因..."
A1/2:"如果人類打工搵野做,有啲人份工多錢,有啲人又搵得小錢"
         如果照你咁講~搵得小錢概人,係未要好似啲小偷咁?
         去BANK搶錢?
         為何不腳踏實地做人?
========================================
睇完我概問題,反思一下[[yoyo_160]]

回復 支持 反對

回復 7# 的帖子

你概意思指: " 唔洗人手 咁生苦"
                 唔洗用到人手玩得咁"生苦"?
                 生活好痛苦?
回復 支持 反對

回復 樓主 的帖子

我覺得..玩唔到咪慢慢練..玩多d囉..
到你由玩唔到變左玩到果時,,感覺應該差好多..
我覺得同4個人一齊打明星,,唔一定要贏到佢g幣先叫開心..
有時遇到岩傾果d入黎玩,,就算輸,,都冇咩所謂..盡左力就係咁..
你識話用外掛比人隊出黎....你地緊係好唔鐘意..??
咁我地對住d外掛比佢贏左..仲係到話你廢果d..
變左係你,,你中意嗎??
回復 支持 反對