查看: 1786|回復: 13
打印 上一主題 下一主題
收起左側

[公會家族] 樂古認可勁舞團家族 #NaKuZ樂古#-現正招生@@

關閉 [複製鏈接]
樂古會員都可以上勁舞團加入既

想入既去團版講同考埋試...就得

大家都可以去 #NaKuZ樂古# 團版留言

http://www1.nakuz.com/bbs/forumdisplay.php?fid=1477&page=1

入左家族/想入既..都可以去團版傾下計@@"

#NaKuZ樂古# 與 樂古nRadio 為長期合作伙伴 0.0
http://www4.nakuz.com/bbs/viewthread.php?tid=3363353

#NakuZ樂古# 家族入族條件;]

論壇條件:
1) 必須係樂古論壇會員
2) 發表文章量要達 100 篇或以上。
3) 必須註冊滿 30 天。

勁舞條件:

1) 角色11 LV 以上

個人同步:

142bpm 火花 40m

155bpm Cutie honey 30m

190bpm Espresso 30m

C4:

150bpm Can Can 40m

188bpm 討人喜歡  40m

同8:
135bpm butterfly  28m

155bpm請選擇我吧 25m

c8:
140bpm Sharp 眼淚 38m

164bpm Girl Friend 30m

自由:
136bpm 花花公子  60m

152bpm Mr.Q  55m

152bpm Cyber Lover 60m

186bpm American Idiot 45m

188bpm討人喜歡 55m

Bu:
107bpm Mov Mov  50m

135bpm hands up!!! 35m

142bpm 3254 Techno Party 70m

126bpm 海  50m

領舞Hard:
178bpm Up&Down(Hard) 25m

130bpm Christmas Party 50m

138bpm Say my name 40m

*需要經常上線

家族主頻:情2
符合論壇條件後,需要考試:]
所有條件符合後,請到報道區報道

另外本家族好歡迎同其他家族/舞團同盟
有意可以同我講既@@

#NaKuZ樂古# 既同盟家族/舞團名單

元氣家族

〥Myth°〃

楓會

◆_`曖昧!×

°◆貴族×

★一個字★

Mc★宅社×

`★StorY}*×;

〝凝視°__×

ζ`βaβy×

ε戀ˇ°茗族

顏福偉歌迷會

黑〃薔薇∮

舞得KinG↙  

LEGEND

樂古認可勁舞團家族 #NaKuZ樂古#  歡迎大家樂古會員加入

回復

十卜喔a_________a.[[onion_60]]
回復 支持 反對

就快闷死我啦,我咦架系大陆π。π,搵唔到MSN,我上过大陆geMSN下载过,不过都系用唔到= =
回復 支持 反對

魔影 小曦
你地仲同貴族同盟?
回復 支持 反對

回復 4# 的帖子

-.-我同貴族好番喇..不過我唔係入番貴族..只係朋友
回復 支持 反對

...我入比唔比先-0 0-
回復 支持 反對

星期幾左情2?
搵唔到你地
回復 支持 反對

下 仲同番佢地一齋 =3=咁咪好囉AQA不果我撐你地AQA!
回復 支持 反對

我呢d新手唔洗入
回復 支持 反對

估唔到考b汁仲難過考普通
回復 支持 反對