查看: 4747|回復: 47
打印 上一主題 下一主題
收起左側

[綜合討論] 香港團搞大型網聚 /3.3友宜大賽!! 支持下喇!!

-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------
網聚:

地點: 大埔墟 I-ONE網吧 ( 29蚊打16個鐘) / SUPERNET網吧 ( 會貴小小 )              <~ (附近有7仔/OK/食市,好方便=) )

時間: 其後再相討

有意+我MSN傾下   aHsO@live.hk

-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------
           兩件事黎. 大家吾好搞亂
友宜賽:

隊名:                      [限定3人]

時間:                      [各隊自約]

日期:                      [限定3日內跟抽籤那隊有結果]

報名日期:

規則:   1. LAG定吾LAG都好 你地決定戈場係決勝負既 就戈場 [贏戈隊吾該影相作證]
          2. 嚴禁用外掛! [係香港人既. 吾該自重]
          3. 請勿發出罵戰/出口傷人

[只要多過20人支持,咁我就搞嫁喇]
單選投票, 共有 38 人參與投票
您所在的用戶組沒有投票權限
回復

我十卜大埔墟SuperNet
回復

2# 小小傻
其實我刀覺SUPERNET會好好多
但係我諗過. 同間網吧玩FS.我諗吾會LAG掛-_-
回復

2# 小小傻  
其實我刀覺SUPERNET會好好多
但係我諗過. 同間網吧玩FS.我諗吾會LAG掛-_-
丫文-_- 發表於 14-1-2009 22:15

爸爸係SuperNet打開
將就下-3- 我日日1$都唔使出
回復

4# 小小傻
=.=有錢喇佢;

俾你手提我. 今日我考完試冇野做 諗住搵你打機. 點知冇你手提 戈陣係晏就12點倒;
回復

哈哈哈
係屋企訓緊教果時
回復

4# 小小傻
投票喇 得把口吾得嫁
回復

俾你發現左我未投票[[onion_55]]
回復

8# 小小傻
有得查-_- 你當我0n8+1?
回復

依家投票可以睇人地個名sosad

我投反對驚比人打XD(所以投左贊成qq...逃-------------)
回復