樓主: nakuz_445634
打印 上一主題 下一主題
收起左側

[問題疑難] 小弟有少少野想問-_-!"感謝各位大大=]"

1: 482呢個數字咩黎嫁?有咩用?   {我都唔知.好似話遲d會有得換野-.-}
2:點解依家玩成日都登入唔到?   {因為今次版本更新有問題}
3:就算玩到都有問題  只要一lag就成個埸d人都彈哂  咁又係咩問題?   {e個唔清楚.我未試過}
4:玩緊果時點整d動作(即係買點果d動作)出黎?   {挽緊係用唔到動作.只係等開場同未開始禁制之前會用到}
5:開心抽獎箱<~~咩黎?我完全唔知道咩黎   {用g幣抽獎.可於商城購得}
6:Messenger Plus同Messenger有咩分別?兩個野又有咩用嫁?   {plus可以分頻掛.好多人都用plus}
7:VIP卡咩黎?有咩用?   {房間置頂}
8:愛情藥水咩黎?有咩用?   {唔記得}
9:小喇叭咩黎?有咩用?   {係你所屬ge頻發公告}

答唔晒.識ge都答了=.=
回復 支持 反對

1: 482呢個數字咩黎嫁?有咩用?   {我都唔知.好似話遲d會有得換野-.-}
2:點解依家玩成日都登入唔到?   {因為今次版本更新有問題}
3:就算玩到都有問題  只要一lag就成個埸d人都彈哂  咁又係咩問題?   {e個唔清楚.我未 ...
索珈=]] 發表於 27-6-2009 22:56

咁未開始禁制之前係點禁動作?=口=
回復 支持 反對

我係"扭Pat"
打左"扭Pat"
都仲係咩都冇=3="
但係我見人地打"扭Pat"係得嫁囉=3=
nakuz_445634 發表於 27-6-2009 21:33

你資訊果到右鍵有冇動作指令先- -?
你重要分清楚
舞台指令和進行遊戲概指令系不同
例如: 我在舞台等開始果陣輸入: 加油
        但當遊戲進行中你輸入"加油" 是沒有反應的
        你要輸入努力先有反應 ~_~||
回復 支持 反對

你資訊果到右鍵有冇動作指令先- -?
你重要分清楚
舞台指令和進行遊戲概指令系不同
例如: 我在舞台等開始果陣輸入: 加油
        但當遊戲進行中你輸入"加油" 是沒有反應的
        你要輸入努力先有反應 ~_~|| ...
星月仔 發表於 28-6-2009 12:05

資訊果到當然有啦=口=
咁但係就算我係舞台果時打"扭Pat"都係唔得的=3=
即係話無論我玩緊定唔係玩緊打"扭Pat"都係唔得=口=
只可以用禁右鍵的動作指令先用到~_~"
回復 支持 反對

= ="冇法解釋了
回復 支持 反對

= ="冇法解釋了
星月仔 發表於 28-6-2009 16:13

算啦  咁唔該哂你=,=!"
回復 支持 反對