打印 上一主題 下一主題
收起左側

今日放jupas咯喎!

[[tk_30]]
我個fd準備入Imperial College , Jet Engine(類似的物體,正名忘記了),佢話佢果邊入Oxbridge同HK入HKU咁容易
無錢去外地讀college升大學,就只好喪爆AL,喪做service貢獻社會,希望搏到scholarship
發現太遲搏唔到,就只可以含恨留港,準備一grad就比班外國名牌大學grad欺壓,搶曬d工,一畢業就失業[[tk_21]]
唔好話我崇洋媚外[[tk_16]]
回復 支持 反對

42# piyopiyo

boardening 計好少既je,更何況可以take多黎com返,最主要問題係可能會影響倒core...
因為學好language真係要花幾多時間下......唔係話考試前衝左佢就算...

41# adamsteve

睇黎你都係諗住hea底填 ...
[S]【YU】 發表於 4-8-2009 10:43

你咁勁  梗係全部a字頭啦 落到我手 比盡b-啦  我咩都懶得背=.=
我得閒ge都想take多d course 我gpa都唔會追到d咩樣 都唔洗用sem1成績同人爭工(因為唔會爭到)
我禁禁下  原來我未讀year3已經有174個credit=.=我唔係入兩電 我揀3104(vechical) 3105 3106 3110 (traction)

我家姐哥年 即係你哥年  佢話佢影學生相超樣衰 因為個頭吹到亂晒
我哥年熱到想殺人  engine條隊又長

話時話 今日我係main-build度camp實晒d freshmen  全部engine學生都比我講左一句 engine同學上樓梯       入6963哥個呀 我點左你相啦   乖乖地黎eee個ocamp  我叫左我個組仔  eee個chair睇實你架啦

imperial 我個friend之前都讀緊eee  但係太懶同埋d人太勁 比人踢左出校 返左黎hku讀

我地香港  好似bio同chem係差過人地架  但係全部數學 phy都係勁過人地
但係計alevel  我地全部都難人地7倍lo
回復 支持 反對

52# adamsteve 大a你今日係zone 2果個EEE 果度??
回復 支持 反對

入到Imperial,比人踢番出泥真係好慘[[tk_35]]
回復 支持 反對

頭像被屏蔽
回復 支持 反對

52# adamsteve

話說我total有210credits.....
摷返張transcript出黎睇....發現漏左我個minor = =....
回復 支持 反對

Deluxe兄比人ko左
繼Zend後又一個忠良被殺
睇泥我地要起義
回復 支持 反對

Deluxe兄比人ko左
繼Zend後又一個忠良被殺
睇泥我地要起義
piyopiyo 發表於 6-8-2009 06:32
根本就係同一個人   有人CAP左圖啦

但係今次佢做咩比人禁 我就唔知啦
回復 支持 反對

根本就係同一個人   有人CAP左圖啦

但係今次佢做咩比人禁 我就唔知啦
adamsteve 發表於 6-8-2009 10:06

Zend大又因何事比人ban丫...
回復 支持 反對

峰芒太露~ 我好奇既係.....經手人係邊個
回復 支持 反對