打印 上一主題 下一主題
收起左側

[綜合討論] 之前有個女仔話king's團係個無啦啦封佢ac個個po,唔該請睇完呢個po先好回應^^

頭像被屏蔽
回復 支持 反對

我想問1下..樓主你點解可以咁縱條女...
條女咁xyz-_-...
仲有..佢咁中意結婚開1個就ok啦..
開咁多個同既都係同1個人..
唔明有咩意義..
見到樓主結咁多次..仲要係同1個人-.-
覺得你好慘=口=;.!
如果咁多次買卡的都是你..
買3買樣比佢的又是你..
我覺得佢係呃緊你囉-0-!
未見過d玩仔既手法咁高超的人,
最後仲要屈番樓主呢下最勁-.,-

`希望樓主快d冇事同搵到真愛啦-)
回復 支持 反對

to christy:
閣下放心
我都係睇到我負責既forum版塊有呢單野先過黎睇下
而我亦都無話邊個對邊個錯
我只係提供返我既見解,認為樓主咁刻意隱藏自己既問題好有可疑而出聲者
而閣下亦都係呢度可見,唯一一個可以以局外人黎客觀分析既人
喺呢個小朋友同呃蝦條既小圈子的確少見
希望閣下以後亦能繼續客觀地分析呢個小圈子發生既事
係咁多,繼續返forum處理版務
回復 支持 反對

原帖由 gemi0606 於 8-6-2008 23:04 發表
to christy:
閣下放心
我只係提供返我既見解,認為樓主咁刻意隱藏自己既問題好有可疑而出聲者
而閣下亦都係呢度可見,唯一一個可以以局 ...

河水不犯井水啊._."
件事完左就算了,,無謂拎返出黎嘈._."
To..小龍,,解決左未?.?
解決左就del po吧._."
回復 支持 反對

原帖由 gemi0606 於 8-6-2008 23:04 發表
to christy:
閣下放心

河水不犯井水啊._."
回復 支持 反對

to christy:
閣下放心

河水不犯井水啊._."
回復 支持 反對

回復 18# 的帖子

路過 睇晒兩篇野~我唔識小龍亦唔識條女~
只係想發表下..入呢個團要比埋商城pw人~講真比我唔會入~
但人地開團有人地規則..咁大個團我諗d人入之前 團長/考官唔會唔單聲要咁做~
所以最終決定都係你自己架o者~

一方面既說話可以完全正確嗎?
你可以確定女方由頭到尾玩弄對方?
兩個人分離,問題一定雙方都有
何以由一方既片面之詞就可以斷定所有野?
兩個人相處既事,其他人係無可能完全睇清
你唔得,我亦唔可以

既然只係一方面既說話,
點解仲要話人扮可憐呃下妹妹仔就得?
既然唔可以睇清,你點知佢扮可憐?你點知件事唔係真?
唔好問我咁我點知件事唔係假?我從來
都無諗過想要知真與假~ 只不過我見你都唔肯定件事就話人扮可憐 有d唔抵得~
除非你知道實情~冇一個男人係完全無缺點唔好話男人..
女人都無可能~佢唔發表唔代表佢無~只不過我覺得佢發唔發表d缺點都無關係~
跟本成件事第一個開topic係個女仔~佢一定會上黎睇吧?佢一定有睇o個一大段野吧?
如果佢睇完覺得咁委屈 覺得人地屈佢 咩事要潛水?點解唔澄清?你係外人就咁睇你
覺得小龍只係講自己優點無缺點..當時人睇到唔會比你更激動?所以呢點我係有懷疑的~
~你可以確定女方由頭到尾玩弄對方?呢點我就唔敢插咀~
因為我唔知實情~但照圖黎睇~到後期一定無愛吧?
咁多人死你唔死既?想你死好耐正常既都唔會咒自己隻佬死啩?唔好話老公/情侶...
連對一個好普通既朋友都唔會咁講呀?除非對方殺人放火 姦淫老凹o者~

以上只代表個人意見 不喜可插
p.s. 講明先 唔係聊交拗~ 只不過有部分唔認同而已~

回復 支持 反對

大家好呀…根據小雪知道,小龍已經有左新女朋友,仲做左情加結埋婚TIM..。
因為上次係情10見到佢地2公婆結婚,希望佢地生活愉快啦…
希望小龍有個新生活,同佢老婆甜甜蜜蜜。
回復 支持 反對

first of all
如果佢唔係存心要呃人
點解要隱瞞其他野先?
俾著你你都應該唔會卦...
而事實佢的確係好明顯地隱瞞左某啲野
係咩我唔知,亦都冇興趣去理會
就如我頭先所講
正常推測下,隱瞞得某啲野,即係想呃人去相信自己喇卦

另外
你係咪肯定當時人一定會睇先
做人係咪無論何時何地都痴到個internet實一實?
我喺ak zone開個post都未必會睇返講咩啦
如果係如你所講咁樣係潛水既話
我都應該喺水深6萬哩水底生活緊
加上樓主都冇回應我講既野喎
咁樓主係咪又去左加勒比海潛緊水睇緊珊瑚呢?
回復 支持 反對

睇返你呢段野
好似又真係有可疑既地方喎
佢係咁講game入面點好點好
又電話陪佢又咩
但係好似有段時間係空左出黎冇提到
其實呢段時間發生d咩呢?
會唔會發生左d野令到個女仔對佢反感呢?
以一個女仔既角度黎講
如果一個人係令到我反感
我點鐘意佢都會同佢分開囉
呢個係原則問題
回復 支持 反對