查看: 9675|回復: 84
打印 上一主題 下一主題
收起左側

[綜合討論] 勁舞玩家請注意要注意呢個人真面目 55

關閉 [複製鏈接]
__★`笨小添﹡<3      ←呢個男仔專昆人同唱衰人的^__^
如果你既情係佢既話  或者識佢既話
大家小心D ^_^
我同佢做左情果陣  同佢交換左ac挽`
個時我挽緊佢aC.點知發現.佢係第47號陷阱.55
所以手快快用左佢ac解情..-_- {{知錯 55}}
我個陣用左佢400點<<<等於4蚊雞`
解情後.佢係咁逼我同佢結番情.徐左電腦煩我之外.
我息左電腦.佢仲sms煩我-.-
佢仲成日講出d咩我唔同佢結情搞到佢癲左..-__-
又話要入青山-.-又周圍叫佢D FD黎幫佢打電話送佢入青山-.-
本人愈黎愈覺得佢心理變態-.-
因為本人講過係GM情` 但佢仲係咁煩.
本人個陣忍唔住`佢咁煩`
所以諗住整估佢-.-手多多改左佢商城PW`
依家我都唔記得我自己改左D咩=..=;
對此深感抱歉>____<! 我已經還番4蚊比佢; 亦同佢道左歉.
點知佢近日又再SD SMS黎煩我. 佢叫我上3男定樂古睇.55
仲話會報警. 係咁恐嚇我.話會做D更大獲既野出黎-.-
本人愈黎愈覺得之前話仍心理有少少問題係冇錯嫁`
佢係咁亂咁唱.用佢4蚊.叫做狂亂用佢D點-[]-!/
所以本人先開POZ澄清.因為佢唱到本人個號臭曬><
本人承認我係件事上有錯.但我已經道左歉.佢又收左我點`謙未見得佢冇錯- -
ps.本人入佢Ac個陣.佢d野多數女仔送 55 極有可能軟飯王 55
佢仲好鍾意串人之後唔夠串.比人踩.再同人講SOR` 55
仲有係佢開POZ唱我先` 55
各位女士請小心;
佢帳號ac;; tim13149
請大家玩家注意

P.S; 在3男的POZ-_-; 有名玩家.聲稱亦有曾經比佢咁樣唱既過行為.佢同人解情後.
周街唱人係豬排.呢D行為好好?_?詳情請到3男睇.
最新資訊!!!!!
__★`笨小添﹡<3 徐左入選陷阱名單第47號之外`
更加入選新鮮出爐既花心仔名單中;
係呢度首先弓喜佢咁勁先;拍拍拍拍<3!
又入陷阱又可以花心既唔知醜人士.你見過未?_?

回復

~_~各執1詞;
你改人密碼係5岩..
仲要唔記得左
佢真係要搞大既話.你大單-.-
i am `★SIUIN:]
回復 支持 反對

有問題去報警
回復 支持 反對

你改左人地密碼喎~人地多女仔送衫比佢=軟飯王?
你報警.警察都唔so你啦
.你同差佬講:「佢呀d野多數女仔送 55 極有可能軟飯王 55,佢仲好鍾意串人之後唔夠串.比人踩.再同人講SOR` 55,之後佢又煩我.我先改佢密碼咋!!」

你用人地點有冇問過人呀?我覺得你係有意唔比返個密碼人地喎~~
回復 支持 反對

頭像被屏蔽
回復 支持 反對

我同佢講左SOR嫁..-_-
佢自己又收左撚左我點` 依家用緊tim= =凸
原帖由 啤:] 於 23-8-2008 03:34 發表
~_~各執1詞;
你改人密碼係5岩..
仲要唔記得左
佢真係要搞大既話.你大單-.-
i am `★SIUIN:]
回復 支持 反對

OK                              
原帖由 星月仔 於 23-8-2008 03:39 發表
有問題去報警
回復 支持 反對

我已經道左歉;
我話可能OK?
唔係我話報警D咁白痴既諗法OK?唔好降低我智商PLX
我用左佢400點<<4蚊. 55 加上我已經還番比佢.
佢仲用緊tim 55 佢D 點係錢-.-? 我D點唔係錢-.-?
我比點佢用係應該?
原帖由 momo! 於 23-8-2008 06:32 發表
你改左人地密碼喎~人地多女仔送衫比佢=軟飯王?
你報警.警察都唔so你啦
.你同差佬講:「佢呀d野多數女仔送 55 極有可能軟飯王 55,佢仲好鍾意串人之後唔夠串.比人踩.再同人講SOR` 55,之後佢又煩我.我先改佢密碼咋!!」 ...
回復 支持 反對

原帖由 笑死天下人 於 23-8-2008 07:46 發表

咁係佢自己俾個ac人地.告得入我cut JJ

評分

參與人數 1 -2 收起 理由
星月仔 -2 違規內容

查看全部評分

回復 支持 反對

原帖由 SHAN` 於 23-8-2008 08:40 發表
我已經道左歉;
我話可能OK?
唔係我話報警D咁白痴既諗法OK?唔好降低我智商PLX
我用左佢400點

陷阱就錯哂!? 笑=]
你道歉就得-.-人地道歉就唔得?
[話人唔夠串就道歉果度-.-]
同埋你果d $" 係還俾佢的...
講到人地差左你咁-.-
仲要改埋人地pw=] 你都幾得"
依家真係見識到咩叫人情冷暖-.-
回復 支持 反對